Skip to content

De thuisfrontcommissie (TFC) is het team dat Gerben en Gerda in alle opzichten bijstaat. De TFC bestaat uit gemeenteleden en vrienden.

Gerda en Gerben hopen ver weg in DR Congo zich in te zetten voor het ‘echte’ werk. In de frontlinie. Wij als leden van de thuisfrontcommissie blijven in Nederland maar willen graag delen in hun missie. Het woord ‘front’ lijkt een term uit het leger. En dat is ook wel op zijn plaats. Want het werk van Gerda en Gerben heeft iets van een strijd. Waar het Woord van God centraal staat, is tegenstand te verwachten. We willen Gerda en Gerben graag tot steun zijn door op allerlei manieren te helpen hun werk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door morele steun te geven, het regelen van praktische zaken en het werven van de noodzakelijke financiële steun. Maar vooral ook door gebed, want een krachtig gebed brengt veel tot stand (Jakobus 5:16).

Bij dit alles willen we graag in brede kring steun zoeken. Dit is nodig, want er komt heel wat kijken bij de voorbereiding en de uitzending. Wij vinden het werk van Gerben en Gerda via Wycliffe heel belangrijk. Daarom stellen we vrijmoedig de vraag: Wilt u naar wegen zoeken om mee te helpen? Hoe dat kan, leest u op de pagina zelf meedoen.

Thuisfrontcommissie Gerben en Gerda BuddingVan links naar rechts:

Christian Reijnoudt
Margreet Stelwagen
Johan Wanner (penningmeester)
Willemien Lemstra (secretaris)
Jan-Willem Lemstra
Frederique Kortus
Marcel van Ravenhorst
Willemieke Reijnoudt

Back To Top