Skip to content

Welkom op de informatieavond

Nadat Gerben en Gerda hun studie Frans afrondden, zijn zij naar Nederland gekomen om zich hier voor te bereiden voor het vertrek naar Congo. Voorafgaand aan de uitzenddienst en hun vertrek naar Congo, wordt er op D.V. dinsdagavond 11 oktober een informatieavond gehouden. Niet alleen hun thuisgemeente Hoevelaken is hiervoor uitgenodigd, maar iedereen die interesse heeft in het werk van Gerben en Gerda is van harte welkom.

Tijdens de avond zullen Gerben en Gerda terugblikken op hun taalstudie in Frankrijk en vertellen over de voorbereiding op het aanstaande vertrek naar Congo. Ook de thuisfrontcommissie zal meer uitleg geven over hun werk. Tijdens de avond is er een verkoping van noten en van handgemaakte wenskaarten, waarvan de winst ten bate is van het werk van Gerben en Gerda.

Nogmaals willen we iedereen van harte uitnodigen om Gerben en Gerda te ontmoeten op 11 oktober. Het programma start om 20.00 uur maar om 19.30 uur is er al inloop met koffie. De locatie is het verenigingsgebouw Rehoboth, Smalle Streek 4, 3871 BW Hoevelaken
(achter de Dorpskerk).

De thuisfrontcommissie.

Back To Top