Skip to content

Wat kunt u doen?

 We kunnen niet allemaal met Gerda en Gerben mee om hen te steunen. Maar op afstand kunnen we toch veel doen. Daarbij kunt u denken aan de volgende dingen:

Gebed

Van alle steun de belangrijkste! Misschien vindt u het lastig om te bedenken welke concrete dingen u in het gebed kunt meenemen. Daarbij hopen we u van dienst te zijn door regelmatig gebedspunten aan te reiken via de nieuwsbrieven.

Financiële steun

Gerda en Gerben doen hun werk pro Deo, dus zonder salaris. Dat kan alleen als anderen zich medeverantwoordelijk willen maken voor dit werk, door hen te voorzien van de financiële middelen die nodig zijn voor het leven in Congo.

  • Klik hier om via de website van Wycliffe een financiële bijdrage te doen.
  • Zelf een eenmalige of periodieke overboeking doen, kan op rekeningnummer NL30 RABO 0303 1200 53 onder vermelding van Woord voor het Hart of Gerben en Gerda Budding.

Morele steun

Dit klinkt misschien als iets heel groots. Maar ook kleine blijken van meeleven kunnen veel betekenen. Om een voorbeeld te geven: met een abonnement op de nieuwsbrief laat u al uw interesse merken. Het besef dat anderen zich betrokken weten bij het werk, is heel belangrijk om het werk met goede moed voort te zetten.

Back To Top