Skip to content
In contact blijven met veldwerkers.

Hoe volg je Gerben en Gerda eigenlijk?

Gerben en Gerda proberen samen met ons als Thuisfrontcommissie, regelmatig met nieuws te komen. Graag geven we inzicht in wat we doen en delen we een tip hoe je het nieuws gemakkelijk bij kunt houden.

online

Informatie brengen we op twee manieren, online én offline. Als eerste wat we online doen.

  • Via Facebook delen Gerben en Gerda foto’s met een korte beschrijving. Zo krijg je met regelmaat een inkijkje in hun leven in Congo.
  • Op de website van Gerben en Gerda, woordvoorhethart.nl lees je met wat grotere tussenpozen nieuwsberichten en natuurlijk vind je hier ook alle achtergrondinformatie. De nieuwsupdates worden niet alleen door Gerben en Gerda geschreven, maar ook door de TFC.
  • Als derde online medium is er de e-mail nieuwsbrief. Deze wordt tenminste vier keer per jaar verstuurd. Via deze e-mail ontvang je 4 x per jaar de uitgebreide nieuwsbrief van Gerben en Gerda. Ook gebruiken we deze nieuwsbrief om je te attenderen op bijvoorbeeld bijzondere acties of informatiemomenten. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hiernaast.

offline

Op papier wordt nog op twee manieren nieuws gebracht. Met enige regelmaat schrijven Gerben en Gerda een stukje in het kerkblad van hun thuisgemeente. Als tweede wordt voor het grote publiek de nieuwsbrief gemaakt. Deze nieuwsbrief wordt gedrukt en uitgedeeld in de thuisgemeente. Verder verspreiden we de nieuwsbrief bij voorkeur digitaal, maar het is mogelijk om de papieren versie ook thuisgestuurd te krijgen.

tips

Om zo min mogelijk nieuws te missen, hebben we twee tips:

  1. Volg de facebookpagina! Als er nieuwsbericht op de website wordt geplaatst, zetten we deze namelijk óók op Facebook, waardoor je er niet zelf aan hoeft te denken zo af en toe op de website te kijken.
  2. Volg de website via RSS. Als je geen Facebook account hebt, maar toch de updates van de site wilt zien, kan dat via RSS. De website genereert namelijk een RSS-feed waardoor je de updates op de website in outlook of je favoriete rss-reader kunt ontvangen. Populaire RSS-readers zijn bijvoorbeeld feedly en inoreader.
Back To Top