Skip to content

Groeten uit Frankrijk

Met de oliebollen en appelflappen nog vers in onze maag zijn we jl. zaterdag 2 januari richting Frankrijk vertrokken. Aan het einde van de dag zijn we veilig bij taalschool Les Cèdres in Massy aangekomen. Daar hebben we ons geïnstalleerd op de bovenste verdieping van een appartement dat achter de school staat. We hebben samen de beschikking over een woonkeuken en een slaapkamer. Op maandag 4 januari was er een introductieprogramma gepland. De dag erna, dinsdag 5 januari zijn we echt van start gegaan. Alle gesprekken gaan in het Frans en dat is even wennen. Maar we merken dat gaandeweg het nodige naar boven komt drijven vanuit onze middelbare schooltijd. De planning is dat we hier in Massy tot eind juni 2016 zullen studeren.

Het was fijn om afgelopen maand december in Nederland te zijn. We hadden een druk programma, met veel ontmoetingen met familie, vrienden en bekenden. We kijken terug op een goede tijd! Het voelde ook weer vertrouwd om op zondag de kerkdiensten in Hoevelaken mee te maken.

We kijken dankbaar terug op het afgelopen jaar. Het voelde als een gewaagde stap om veel van wat vertrouwd en bekend is achter te laten. Maar we hebben daarin ervaren dat de Heere God voor ons zorgt en in alles voorziet.

We willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie belangstelling, steun en meeleven in het afgelopen jaar. Van harte wensen we jullie een goed en gezegend 2016 toe!

Hartelijke groet,
Gerben en Gerda

Back To Top